Friday, April 27, 2012

Kembali lagi sutera Crepe dari Terengganu!!!!

Material: Crepe
Harga Biasa: RM 270
(Tawaran istimewa sempena
HARI IBU.....RM 265 sahaja!!!!) 
Termasuk pos!!!


KOD 001
KOD 002
KOD 003


No comments:

Cara Membuat Tempahan

1) Hubungi saya melalui SMS ke nombor 013-4486704 atau emel zakiahwan@yahoo.com untuk mendapatkan pengesahan tentang tempahan. Sila nyatakan NAMA, ALAMAT, KOD BARANGAN yang anda inginkan.

2) Tunggu balasan SMS / emel untuk memberi pengesahan barang yang telah ditempah.

3) Setelah mendapat pengesahan dari saya, sila bank in duit melalui akaun MAYBANK.

MAYBANK: Wan Zakiah Binti Wan Hasan
No. Akaun: 107059656372

4) Barang yang ditempah akan diposkan menggunakan Pos Laju.

Terma dan Syarat

1) Siapa cepat dia dapat

2) Harga adalah tetap...kalau beli banyak pasang, boleh dibincangkan lagi.3) Harga yang tertera termasuk harga pos.4) Barang yang telah dijual tidak boleh dikembalikan dan ditukar ganti.5) Pihak kami tidak bertanggungjawab di atas sebarang kehilangan atau kerosakan bungkusan semasa proses penghantaran pos.


Bingkisan Sutera

Sutra atau sutera merupakan salah satu bahan pakaian terindah di dunia. Sejak zaman dahulu lagi, sutra telah digunakan untuk pakaian yang istimewa. Pakaian kimono di Jepun menggunakan bahan sutra. Pakaian sari di India juga menggunakan bahan dari sutra. Sedangkan orang Korea menggunakan sutra untuk membuat hanbok, iaitu pakaian tradisional masyarakat Korea. Bahkan batik juga ada yang menggunakan kain sutra.

Berbeza dengan sutera-sutera yang dipakai oleh rakyat di negara lain, di Malaysia sutera yang lebih komersial dengan buatan batik iaitu hasil dari seni canting insan-insan kreatif yang umumnya berasal dari tanah air Malaysia.

Kini, Waz's Boutique mempersembahkan hasil dari seni mereka yang tak ternilai mutu dan keasliannya. sekarang, anda berhak memilikinya secara eksklusif di Waz's Boutique.